3

De E.U. stevent op je af deze zomer!

 
Men ontkomt er niet aan. Nederland is voor de 2de helft van het jaar voorzitter van de Europese Unie. Tel daar nog de Europese verkiezingen van 10 juni bij op en het feest is compleet. Rondom beide thema's is al veel te doen.

Zo wordt er gewerkt aan protesten tegen verschillende toppen In Maastricht wordt rondom het thema milieu al gewerkt aan een Climate Action Summer School. Ook is er 5 juni een heus festival rondom de kritiek op de Europese Unie in Leiden. Op 26 juni is er de PLEUROParade in Utrecht waar gedanst en geprotesteerd wordt tegen de EU. Er is nog knutselhulp nodig. Voor meer achtergrond info en acties, klik | hier |

Europese Verkiezingen

Op 10 juni zijn ook de EU verkiezingen. Hierop is al aardig wat kritiek gekomen. Ook op deze kritiek wordt ingegaan. Vooral de manier waarop de verkiezingen gepromoot worden door verschillende politiek organisaties valt niet bij iedereen even goed. Wij zullen u de excessen niet onthouden.

Voor meer info: |EuroDusnie| Basta!| Global Info| MilieuDefensie | ReThink Collective|

[article.homepage.prefix]: http://indymedia.nl

[article.addcomment]