3

especulació i okupació (ca)

 

VIOLENT DESALLOTJAMENT DEL EUSKAL JAI GAZTETXE D'IRUÑEA

A les 6:30 del matí, i acompanyats per un gran desplegament d'antiavalots de la policía nacional i foral, 25 treballadors d'una empresa amb seu a Barcelona, DECOTA S.A., han començat a enderrocar el centre social Euskal Jai Gaztetxe d'Iruñea. Carregues generalitzades, centenars de persones concentrades ja en els voltants, detencions, amenaces verbals de violació a les resistentes, maltractes, escorcolls, cops de pilotes, pallisses, cassolada veïnal... A 11 hores de la irrupció policial, el Gaztetxe continúa resistint! :: mira>> Indymedia Euskal Herria :: Eguzki Irratia emitint en directe :: Pàgina web del Gaztetxe :: NOTICIES: Crònica del desallotjament :: Actualització :: fotos :: Maquinària al servei de la represió :: 25 detinguts :: 11 hores després la gent continúa resistint!

>>> ENVIA UN MAIL DE QUEIXES A sugerencias (at) ayto-pamplona.es !!!

Més: Crida per a un foro internacional contra els desallotjaments (Barcelona, 16 de septiembre de 2004) :: Cercavila "Desenmascarem l'especulació" a la Plaça Rovira :: Pregó alternatiu i popular de Festes a la Vila de Gràcia

més info a la secció >>>especulació i okupació

[article.homepage.prefix]: http://barcelona.indymedia.org/

[article.addcomment]