guerra

 

Orient Mitjà: motius per l'optimisme?

Als EEUU, el pols entre recolzament i rebuig a la invasió de l'Iraq continua centrant-se en el nombre de baixes i en el fantasma de Vietnam. Mentrestant, el nombre de víctimes civils iraquianes continua sent superior. Aquesta situació, juntament amb les acusacions de manipulació de les recents eleccions Iraquianes i la creixent inquietud sobre els plans per atacar l'Iran, poden estar empenyent la Casa Blanca a negociar amb la insurgència. No obstant, esdeveniments com ara el tiroteig de Giulana Sgrena no donen indicis de timidesa per part dels EEUU. A Palestina, les actuals negociacions es veuen amb excepticisme, mentre a occident es multipliquen actes de recolzament a la seva causa, com ara la Caravana per Palestina 2005.

No a l'ocupació de l'Iraq i Palestina MANIFESTACIÓ 19 Març 2005!

material per la mani de dissabte++octaveta

Notícies relacionades:EuroManifestacio a Brussels, 19 Març 2005 :::Signatures de cientifics contra la guerra :::contra la ruta del comerç la guerra ::: Desifectat el Saló de l'Ensenyament del virus antimilitarista ::: Educación Antimilitarista

+info:: >>>guerra

homepage:: http://barcelona.indymedia.org/

add a comment on this article