ensenyament (ca)

 

Piratejant la universitat

La universitat tradicional es troba greument amenaçada per la globalització neoliberal, per la privatització, per l'elitisme, per la mercantilització, per les desigualtats,per la precarietat, per l'enquistament i per tantes altres dolències que porten a la lluita constant per una universitat pública i de qualitat, i, fins i tot, al naixement d'una nova universitat, per ensenyar i aprendre d'una manera diferent

[15nov]19h, miles de viviendas: la universitat pirata obre les portes

[16nov]12h, Pça Universitat: totes al carrer contra bolonya!

notícies relacionades: acció davant de la conselleria d'educació ::: recollida de signatures a la UAB ::: comunicat arran de la prohibició de la darrera mani d'estudiants ::: Manifest de l'Ateneu enciclopèdic popular ::: La SEPC internacionalitzant les lluites al Fòrum Europeu d'estudiants ::: Infoespai: acollida, autoformació i acció

+info : >>>ensenyament + Plataforma Mobilitzadora en Defensa de la Universitat Pública + universitatpirata.org

homepage:: http://barcelona.indymedia.org/

add a comment on this article