criminalitzacio (ca)

 

Un any després... 4f...segrestats per l'Estat Espanyol

Ja fa un any!!! resum complet de la història :: Convocatòria manifestació

MANI 4 de febrer a les 18h a Pl. Universitat (porta la teva cassola)

+ Comunicats d'Álex, Juan i Rodri després d'un any de presó

4F 2006 - 4F 2007: un any de mobilitzacions per la llibertat: 9F Comunicat Presxs 4F :: 19F Desaparegudes notícies 4F des de la web de l'ajuntament :: 26F Xerrades informatives :: 30M Carta d'Álex, detingut del 4F :: 20Jun Comunicats del començament de la vaga de fam :: 12Jul Concentració a la Presó de Joves :: 13Jul Manifestació solidària pels presos del 4f :: 17Jul [vídeo] Entrevista a la mare d'un dels detinguts :: 18Jul Situació de la vaga de fam :: 20Jul Comunicat de Juan des de La Trinidad :: 22Jul Concentració a Berlín :: 28Jul Comunicat de la fi de la vaga de fam de l'Álex :: 30Jul Jornada d'acció internacional pels presxs :: 3A 6 mesos detinguts :: 4A Acció en solidaritat amb els presos del 4f :: 12A Repressió a Santiago durant el míting per la llibertat delxs presxs Anarquistes del 4F :: 15A Buenos (A)ires solidaritat activa amb els "compas" del 4F :: 25A Manifestants fan irrupció... :: 26Oct Concentració amb tests pels presos del 4F :: 4N 9 mesos a presó, bicicletada solidària :: 12D Situació dels presos del 4F a principis de desembre

Notícies relacionades: Iñaki de Juana i alimentació forçada + El preu de l'escriptura i la venjança ::: Concentració a Reus demanen que s'aclareixi la mort de Benissai durant una operació policial

+info: >>>criminalització i repressió + http://presos4f.blogspot.com/ + http://karcelona.revolt.org/

homepage:: http://barcelona.indymedia.org/

add a comment on this article