JUDICI ALS 3 INDEPENDENTISTES PELS FETS OCORREGUTS DURANT LES ELECCIONS A LA UV

 
El proper 7 de febrer es celebrarà el judici a la Ciutat de la Justícia de València. S’acusa els tres joves, militants del SEPC i Maulets, de faltes per lesions i amenaces, Alerta Solidària convoca a la concentració que, en suport d’aquests joves, es celebrarà el mateix dia 7 de febrer a les 11:30 hores a les portes de la Ciutat de la Justícia de València.
Comunicats de denuncia de les organitzacions de l'EI Comunicat de premsa de Maulets. Judici contra tres militants independentistes (07.02.2006) ++ Crida del SEPC a la concentració convocada per Alerta Solidària el proper 7 de febrer a la ciutat de la justícia de València ++ Comunicat d'Endavant(OSAN) arran del judici del 7 de febrer contra 3 militants independentistes ++ CAJEI-Comunicat de suport als tres independentistes encausats al judici del proper 7 de febrer a València ++ Jutgen tres estudiants independentistes pels fets ocorreguts durant les eleccions a la Universitat de València
Els fets: REPRESSIÓ CONTRA L'INDEPENDENTISME, 3 PERSONES DETINGUDES

homepage:: http://valencia.indymedia.org

add a comment on this article