Alternatieve Boekenbeurs

 
Alternatieve Boekenbeurs

6de Alternatieve Boekenbeurs op 10 maart 2007

Gratis toegang

Dè beurs voor kritische, tegendraadse publicaties, die je moeilijk tot helemaal niet in de commerciële boekhandel vindt. Nochtans bestaan er veel kleinere uitgevers en distributeurs die een afwijkende stem durven laten horen. Op de alternatieve boekenbeurs vindt u ze allen verzameld.

Vanaf 10 uur zullen tientallen boekhandels, antiquariaten, distributeurs en uitgevers uit binnen- en buitenland vertegenwoordigd zijn met boeken, tijdschriften, muziek, t-shirts, enz. Naast een uitgebreid aanbod aan libertaire/anarchistische lectuur, kunt u er ook een ruim gamma aan publicaties van diverse ngo’s, antiglobalisten en actiegroepen vinden. Publikaties over antiglobalisme, direkte aktie, anti-militarisme, anarchisme, radikaal milieu-aktivisme en nog veel meer.

Vanaf 12 uur: Lezingen - videos - performances
Doorlopend: videovoorstellingen * bar
Vegetarische/veganistische broodjes en soep
Kinderopvang (3 - 10 jaar) van 13 tot 17 uur
Namiddagprogramma en beurs: gratis
Aansluitend avondprogramma vanaf 21 uur (kelderzaal): optredens en fuif. inkom: € 5.00

Lees meer >>>

homepage:: http://ovl.indymedia.org

add a comment on this article