globalització (ca)

 

Jun.2007: G8 a Heiligendamm. Suma't a la Resistència Global! wsf global radio nodes

últimes notícies... Rostock Alemanya primera gran manifestació >>> Enfrontaments a Alemanya per la cimera del G-8 >>> G-8 Rostock. No provocarem a la policia, però respondren si ataca, diu un activista >>> G8, pànic : policia confisca les bicicletes

Segueix la Contra cimera a través de G8-TV

Manifestacions del juny contra el capitalisme i el g8 a bcn

*Resistant Art Festival* (RAF)

Invitació al “Yellow Barrio” (G8-Camp), May 31th – June 9th 2007, near Heiligendamm/Germany + G-8 2007: Centre de convergència obert + Día Internacional d'Acció Directa contra el Canvi climàtic el G8. + Stop la manifestació nazi al G8 a Schwerin

Mitjans >>Cobertura informativa contracimera G8 per ràdios lliures + Mataro Contra G8 : local infopoint pels mitjans alternatius 6 -8 Juny + G8-TV: Revolution can be televised! + G8: Activitats de mitjans independents + G8: El Centre de mitjans independents necessita recolzament financer + 12 hores de música contra el G8 [sound.disidència]*

Manifestació contra el g8 del 2 de Juny a Rostock: La diferència entre viure-ho i llegir-ho.La reunió del G-8 + Prevuen la renovació de la protesta altermundista en la cumbre del G8 + Juny 2007: Una marxa immensa de manifestants de tot el món... + Per què manifestar-se contra el capitalisme i el G8 a Bcn? + En els pròxims mesos Europa viurà una profunda convulsió social + Tal com érem: una reflexió sobre les contracimeres, els rituals, les noves tecnologies i les xarxes + Els activistes contra la globalització neoliberal allisten protestes contra el G8 + Qui deu a qui? Mobilització contra el G8 i l’imperi de l’ànim de lucre

+info : imc-alemania >>> gipfelsoli.org >>> block-g8.org

homepage:: http://barcelona.indymedia.org/ read more: http://barcelona.indymedia.org/feature/display/307447/index.php

add a comment on this article