repressie

 
Vier Ouwejaarsnacht samen met de Gentse gevangenen!


In deze barre tijden van hypocrisie, liefdeloosheid en geestelijke vervlakking, waar politiek, pers en publiek honderdduizend keer meer aandacht schenken aan BHV, voetbal en kerstkoopkracht, dan aan het onrechtvaardige lot van tienduizenden gevangenen en mensen zonder papieren, wordt een solidariteitsoproep gelanceerd om op Ouwejaarsnacht samen te komen voor de gevangenis Nieuwe Wandeling te Gent. Breng vuurwerk en lawaai en vooral je strijdlustigheid mee. Ook in lantin was er vorige week nog zo’n axie.
Ook de gevangenen roeren zich meer en meer zelf. Niet alleen in Gent was er recent een spontane gevangenisbezetting, maar ook in Merksplas en Dendermonde.
Het Anarchist Black Cross houdt ons voortdurend op de hoogte van de strijd tegen het misdadige gevangenissysteem en de repressie tegen andersdenkenden, zoals die onder meer gevoerd wordt in italië, griekenland, barcelona en berlijn.
In eigen land was er de laatste week ook heel wat te doen over de bikkelharde repressie tegen de arab european league , de dood van een zoveelste Mens zonder papieren in het Klein Kasteeltje , en de schande van Merksplas.

Solidariteit is meer dan een woord!!!!!!!!

homepage:: http://ovl.indymedia.org read more: http://ovl.indymedia.org/archives/archive_by_id.php?id=415&category_id=1

add a comment on this article