Tunnelvisie Deurne

 
De tunnelvisie van het Vliegveld Deurne

Het is duidelijk dat de Vlaamse regering geen strategie heeft, en men kan zich afvragen of ze niet wat aanmoddert in de hoop het dossier van het vliegveld weer eens over de verkiezingen in 2009 heen te kunnen tillen. Als je echt een zakenluchthaven wil, waarom bouw je de trainingsvluchten dan niet drastisch af? Waarom neem je de echte hinder voor de omwonenden dan niet weg? Besluiteloosheid of gewoon lafheid? Moeten we weer eens wachten totdat een sportvliegtuig naar beneden dondert, zoals in 2003 in de Diksmuidelaan? Maar ondertussen koestert de Antwerpse luchthavenlobby wel heel erg grote ambities...

Wordt Diksmuidelaan sluipweg voor bedrijventerrein?
Deurne: recreatievliegveld of zakenluchthaven? Vliegveld Deurne: Passagiersaantal stijgt met 20%!
Fotoverslag Lentewandeling Fort III Borsbeek

homepage:: http://antwerpen.indymedia.org read more: http://antwerpen.indymedia.org/archives/archive_by_id.php?id=584&category_id=1

add a comment on this article