cirkels van stilte

 
Overzicht Cirkels van Stilte

Cirkels van stilte is een campagne die nu 4 weken geleden opgestart werd in Brussel door het ‘comité des voisins’; een comité van Brusselaars die de strijd van de mensen zonder papieren ondersteunen. Het idee achter de Cirkel van stilte is eenvoudig : i.v.m. het regularisatiedossier is nu ondertussen alles al wel gezegd en gezegd en nog eens gezegd. Wij en de mensen zonder papieren hebben gepraat met politici van alle democratische strekkingen en zij hebben het voorbije jaar van alles beloofd aan de mensen zonder papieren. Nu is het de tijd dat wij zwijgen, nu is het hoogdringend tijd dat de politici hun beloftes nakomen. Daarom houden wij wekelijks een stil protest, met/in een cirkel van stilte. Meer info >>>
Waar waren er al Cirkels van Stilte? Klik hier voor een overzicht.
Een foto-overzicht kan je hier vinden.
Een korte video over de eerste Gentse Cirkel vind je hier

.

homepage:: http://ovl.indymedia.org read more: http://ovl.indymedia.org/archives/archive_by_id.php?id=432&category_id=1

add a comment on this article