criminalització (ca)

 

10 dies de Presó per INSUMISSIÓ a les penes-multa

Un activista en defensa de Collserola haurà de passar 10 dies a La Model per insubmís a l’especulació i a les penes-multa. El Jutjat numero 1 d'Esplugues de Llobregat ha decretat l'ingrés a presó durant 10 dies d'un membre de la Plataforma Popular contra el pla Caufec per negar-se a pagar 60 euros per una condemna per desobediència i ser insubmís a l'especulació i a les penes-multa. L'activista ha afirmat que no anirà voluntàriament a La Model. El proper 18 de març hi ha una concentració solidària de rebuig a les 19h a l'ajuntament d'Esplugues a les 19h.

Convocatòries:

- 16 març a les 11:30 Edifici central UB [Roda de Premsa conjunta amb el col·lectiu CRISI]

- 18 març les 19h Ajuntament d'Esplugues [concentració solidària]

notícies relacionades: notícia de El Punt + La cara o la Creu? Absolució o Ingrés a Presó? + Mosca Antirepressiva + Comunicat Alerta Solidària + Insubmissió a les penes-multa 2008! Solidaritat Pablo i Martin! + Tomb Solidari a Korneyà + Difusió de la insumissió a les penes-multa i a l'especulació + Acció 3 Torres d'Esplugues, No al Pla Caufec + + + + + + + + + +

Audio: [insubmissió penes-multa] gravacions a programes de ràdio

Vídeo: Acció 3 torres d'Esplugues, campanya ESTA TOT FATAL + Parem les màquines del Pla Caufec + Acció i Estat de les Obres [Pla Caufec]

+ info: No al Pla Caufec ::: Alespenespunyalades:::BcnCriminalització

homepage:: http://barcelona.indymedia.org/ read more: http://barcelona.indymedia.org/feature/display/365813/index.php

add a comment on this article