indymeida (ca)

 

Imc Barcelona Informa:

Estimada gent que consulta i participa en Indymedia Barcelona. Com heu vist, els últims dies el lloc web no ha estava operatiu arran d´uns problemes tècnics que fins ara no s´han pogut resoldre, coses de les màquines... Es comprensible que tants de dies sense informar-vos sobre aquests problemes que han deixat temporalment "out" la pàgina pot haver preocupat, i molestat a bastanta gent. Per això, us demanem disculpes per totes les molèsties i afegir que les que gestinonem la pàgina ho fem de format totalment voluntària i li posem tots els esforços que podem, però a vegades això no es suficient perquè les coses funcionin a ple rendiment. Així que quan tenim aquests problemes tècnics només us podem demanar paciència. I no dubteu en preguntar-nos qualsevol cosa que considereu d´ineterès a l´adreça de contacte: info-barcelona(nospam)indymedia.org. Moltes gràcies i Salut.

+ info: Indymedia

homepage:: http://barcelona.indymedia.org/ read more: http://barcelona.indymedia.org/feature/display/376242/index.php

add a comment on this article